Nastavení
Koření vyrobeno ze sušených nezralých plodů manga. Jeho chuť je ovocně sladko-kyselá a výrazně trpká.
Tandoori Masala je jemně pikantní aromatická směs hodící se především k marinování dosud tepelně nezpracovaného masa.
Česnek má pozitivní účinky především pro obranyschopnost organismu a trávení.
Badián má příchuť anýzu a lékořice a ve své domovině je hojně používán ke kuřecímu a vepřovému masu ak rybám.
Kardamon se tradičně používá do sladkých indických dezertů, perníků a koláčů. Je vynikající i do ovocných kompotů, marinád, vín a likérů.
Růžová voda známá svou unikátní chutí je používána hlavně při příležitostech, kdy chceme dosáhnout chuti sladkých indických dezertů.
Garam masala je úžasná aromatická směs koření z Indie, je výborná na mleté maso, musaku, karbanátky, na domácí paštiku, sekanou pod.