Koření
Nejprodávanější
Značky
Koření vyrobeno ze sušených nezralých plodů manga. Jeho chuť je ovocně sladko-kyselá a výrazně trpká.
Asafoetida (čertovo lejno) je silné, aromatické koření, které se využívá v mnoha perských a indických pokrmech.
Pravá skořice cejlonská / Cinnamon zeylanicum - verum / prohřívá organismus, stimuluje krevní oběh a tím i činnost srdce a dýchání.
Kurkuma napomáhá zvýšení přirozené imunity, aktivizuje bílé krvinky, především ty, které přirozeně zneškodňují nebezpečné buňky těla.
Tandoori Masala je jemně pikantní aromatická směs hodící se především k marinování dosud tepelně nezpracovaného masa.
Česnek má pozitivní účinky především pro obranyschopnost organismu a trávení.
Kardamon se tradičně používá do sladkých indických dezertů, perníků a koláčů. Je vynikající i do ovocných kompotů, marinád, vín a likérů.
Růžová voda známá svou unikátní chutí je používána hlavně při příležitostech, kdy chceme dosáhnout chuti sladkých indických dezertů.