OCULOXIN a Zealutein: Dvojice silných antioxidantů v Altevita Optivision Maxx

Dočkali jste se! Po letech výzkumu a vývoje jsme s hrdostí připravili produkt, který změní váš život k lepšímu. Altevita Optivision Maxx je vytvořen s použitím revoluční směsi OCULOXIN ® a Zealutein ® - silných antioxidantů, které podporují zdraví vašich očí.

Možná si právě teď říkáte: "Další výživový doplněk na trhu, co je na něm tak speciálního?" No, nechte mě vám říci, že Altevita Optivision Maxx není jen dalším doplňkem stravy, je to revoluční krok vpřed v oční péči.

Vyvinuli jsme tento produkt s vědomím, že stále více lidí trpí problémy s očima – ať už je to důsledkem věku, počítačové práce nebo jen špatné genetiky, kterou jsme obdrželi. A právě proto jsme vytvořili Altevita Optivision Maxx.

OCULOXIN a Zealutein Dvojica silných antioxidantov v Altevita Optivision Maxxa

OCULOXIN™, hlavní složka našeho produktu, je inovativní komplex extraktů z plodů Vaccinium myrtillus L. + Aronia Melanocarpa (Michx.) Elliot + Lonicera caerulea var. Kamtschatica. Tyto bobule jsou široce uznávány na trhu jako "superovoce", protože obsahují vysoké hladiny zdraví prospěšných polyfenolických sloučenin. Jak všichni víme, antioxidanty jsou klíčové pro zdraví našich očí, neboť chrání naše buňky před poškozením volnými radikály.

OCULOXIN™ je komplex standardizovaných extraktů z plodů Vaccinium myrtillus L. + Aronia Melanocarpa (Michx.) Elliot + Lonicera caerulea var. Kamtschatica. Jedná se o inovativní komplex extraktů s rozšířeným a synergickým spektrem účinných látek určených k regulaci a zlepšení více vizuálních parametrů.

Bobule tohoto komplexu jsou široce používány a na trhu uznávány jako „superovoce“, zejména pro jejich silnou antioxidační aktivitu, která je způsobena vysokým obsahem (zdraví prospěšných) polyfenolických sloučenin. Analytické testy (HPLC)* komplexu OCULOXIN™ ukázaly, že extrakt z borůvek má mimořádně bohaté složení antokyanů, konkrétně 5 různých aglykonů spojených do monoglykosidu s hexózami nebo pentózami. Extrakt z bobulí haškapu je také bohatým zdrojem antokyanů a fenolických kyselin a extrakt z bobulí aronie má vysoký obsah iridoidů, které v jalovci a haškapu chybí.

OCULOXIN a Zealutein Dvojica silných antioxidantov v Altevita Optivision Maxxb

Složení obsahuje různé, ale vzájemně se doplňující a synergicky působící frakce polyfenolů (včetně antokyanů) a iridoidů, přičemž jejich rozsah byl optimálně navržen pro dosažení příznivého očního účinku, čímž se složení OCULOXIN™ stává jedinečným na trhu.

*(A.Kucharska, Vratislavská univerzita přírodních věd, Wratislav 2022)

OCULOXIN™ complex se doporučuje používat všem, kteří jsou namáháni dlouhodobou prací před obrazovkami (počítač, televizor, chytrý telefon),
osobám s rozvíjející se presbyopií, jakož i osobám s počáteční diabetickou retinopatií a osobám, které trpí astenopií ("únavou očí"), včetně digitální únavy očí.

Zealutein ®, druhá hlavní složka Altevita Optivision Maxx, je také silným antioxidantem, který je známý pro své schopnosti chránit zdraví očí. Spolu tyto dvě složky vytvářejí mocnou formuli, která je nejen účinná, ale také bezpečná a přírodní.

ZeaLutein® granule je patentované složení 1% zeaxantinu, 5% luteinu a 2% piperinu, které jsou smíchány v poměru optimalizovaném pro zajištění přínosu pro zdraví očí.

Použití Altevita Optivision Maxx vám může přinést mnoho výhod. Kromě zlepšení ostrosti a zaměření vidění může také pomoci snížit únavu z dlouhých hodin strávených před obrazovkou. To je důležité nejen pro ty, kteří pracují s počítači, ale také pro ty, kteří tráví spoustu času čtením nebo sledováním televize.

To je jen několik důvodů, proč byste měli zvážit zařazení Altevita Optivision Maxx do své denní rutiny. Vaše oči jsou důležité. Je na čase, abyste jim dali péči, kterou si zaslouží. Zkuste Altevita Optivision Maxx ještě dnes a uvidíte svět jasněji než kdykoli předtím.

6211_web-obrazky-tobolky-opti
⇒ Doporučujeme: Altevita Optivision Maxx ⇐