Doplňte si energii přírodní a chutnou cestou – takto vás nabudí Super Energy!

Pociťujete často únavu, jste bez energie a chuti do života? Své tělo nemusíte podporovat jen formou nezdravých energetických nápojů, je zde jejich přírodní alternativa se spoustou pozitivních účinků! Proč se vyplatí vyzkoušet novinku z naší nabídky - Super Energy?

Energetické nápoje či tyčinky vás sice dokáží velmi rychle nabudit, ale jejich účinek je jen krátkodobý. Do vašeho těla se navíc prostřednictvím nich dostává spousta nezdravého cukru a chemických přísad, které působí negativně. Dlouhodobá pravidelná konzumace energetických nápojů a potravin může mít za následek problémy s kardiovaskulárním systémem, trávicím traktem či játry. Právě proto byste měli přemýšlet nad tím, zda vaše oblíbené „životabudiče“ náhodou nepřinášejí více škody než užitku.

Prášek Super Energy eliminuje největší nevýhodu klasických energetických nápojů – neobsahuje chemické přísady a své pozitivní účinky zajišťuje prostřednictvím BIO výtažků. Výsledkem je, že jeho účinky nejsou jen krátkodobé, ale pociťovat je budete delší dobu. Super Energy dokáže rychle nakopnout váš organismus, ale díky vysokému obsahu vitamínů a minerálů přispívá k dlouhodobému zdraví, udržení dobré nálady a vysoké hladiny energie.

Doplňte si energii přírodní a chutnou cestou – takto vás nabudí Super Energy!a

Přírodní výtažky, které fungují!

Prášek Super Energy sestává z ověřené kombinace stoprocentně přírodních výtažků, která přispívá ke správnému fungování orgánů a pomáhá chránit tělo před negativními vlivy z okolí. Jednotlivé složky se vzájemně doplňují a zajišťují citelné účinky, zejména při dlouhodobé pravidelné konzumaci.

Černý rybíz plný vitamínu C

Věděli jste, že černý rybíz obsahuje nejvíce vitamínu C ze všech běžně pěstovaných druhů ovoce? Pozitivně tak ovlivňují fungování imunitního systému a pomáhají organismu bránit se před viry a bakteriemi. Zároveň však obsahují také flavonoidy, vápník, železo, mangan a množství dalších látek s pozitivním vlivem na zdraví. Výtažky z černého rybízu obsažené v Super Energy pomáhají při problémech s trávením a průjmem, přispívají ke správnému fungování kardiovaskulárního systému, podporují imunitu a chrání buňky před poškozením hnilobou či volnými radikály.

Guarana – ověřený přírodní zdroj energie

O vliv Super Energy na nabuzení organismu se starají zejména výtažky z guarany. Ty obsahují kofein, theofylin, vitamín C a B. Dokáží tak efektivně dodat energii a podpořit fyzickou i psychickou vitalitu. Navíc posilují imunitu a přispívají ke správné funkci trávicího systému. Guarana dodává prášku Super Energy jemně sladkou chuť, kterou si rychle oblíbíte.
Maca a její vliv na paměť

Super Energy obsahuje výtažky z macy peruánské, které nabudí mozek. Podporují jeho výkonnost a zlepšují paměť. No to není všechno! Vašemu organizmu dodají pocit energie, pomohou posílit libido a zbavit vás pocitu chronické únavy.

Neznámá, ale účinná Lucuma

U nás sice moc známá není, ale v Americe se těší obrovské oblibě. Plody rostliny Lucuma obsahují řadu vitamínů, minerálů a dalších stopových prvků, které jsou důležité pro správné fungování organismu. Výtažky z Lucumy jsou sladké, takže prášku Super Energy dodávají příjemnou chuť. Zároveň však nepřispívají k velkým výkyvům hladiny glukózy v krvi, jelikož mají nízký glykemický index. Lucuma má antioxidační účinky a je zdrojem vlákniny.

super_energy_fb_1080x1080

⇒ Doporučujeme: Super Energy ⇐

Chutné a výživné Acai

Výtažky z plodů Acai dodávají Super Energy svěží ovocnou chuť. Mají řadu pozitivních účinků – pomáhají eliminovat volné radikály a chrání tak tělové buňky před mnoha vážnými onemocněními. Zároveň podporují činnost kardiovaskulárního systému, mozku a trávicí soustavy.

Super Energy je tak skvělý způsob, jak přirozeně nabudit celý organismus a zásobovat jej nejdůležitějšími vitamíny a minerály. Jak ho konzumovat? Z prášku si můžete vyrobit chutný nápoj. Stačí jej přidat do vody nebo rostlinného mléka a dobře zamíchat v shakeru. Nasypat jej však můžete také do jiných nápojů, případně jídel a zvýšit tak jejich nutriční hodnotu. Super Energy seženete v naší aktuální nabídce, za pár dní tak může být už iu vás doma!