Super Cacao Mix – když kakao není jen o chuti...

Kakao je díky své vyjímečné chuti jedním z nejoblíbenějších nápojů po celém světě. Věděli jste však, že navíc obsahuje i řadu cenných minerálů? No to pořád není všechno. Existuje způsob, jak příznivé účinky kakaa povýšit na novou úroveň díky účinným BIO výtažkům. Přivítejte Super Cacao Mix, který si jednoduše zamilujete!

Produkt Super Cacao Mix je určen pro každého, kdo miluje chuť kvalitního kakaa, ale zároveň chce aktivně podporovat své zdraví. Při koupi kakaa je důležité volit kvalitu. Mnohé kakaové směsi dostupné v supermarketech však obsahují poměrně malé procento čistého kakaa. Pro zajištění sladké chuti je však do nich přidáván cukr a jejich složení je obohacováno o různé chemické přísady sloužící ke zlepšení aroma a chutě. Takové kakao vám sice bude dobře chutnat, ale o pozitivních účincích na lidské tělo nemůže být řeč.

Super Cacao Mix je vyroben z čistě přírodních výtažků, které mají prokázán pozitivní vliv na lidský organismus. Každý doušek vašeho oblíbeného nápoje tak bude znamenat nejen zážitek pro vaše smysly, ale také příjem cenných minerálů a vitamínů, které vaše tělo potřebuje pro své správné fungování.

Super Cacao Mix – když kakao není jen o chuti

Kakao jako zdroj minerálů

K výrobě Super Cacao Mix se používá vysoce kvalitní BIO RAW kakao. Co to znamená? Ve zkratce to, že se jedná o stoprocentně přírodní produkt, do kterého nebyla během výroby přidána sladidla a chemické přísady pro zlepšení chuti. Právě takové kakao má nejlepší potenciál, aby dokázalo přinést pozitivní účinky pro lidské tělo. Například obsahuje několik důležitých minerálů – vápník, sodík, železo, měď, zinek, fosfor, draslík, hořčík a mangan. Jeho součástí jsou také polyfenoly a flavonoidy. Že vám tyto látky nic neříkají? Tak teď dávejte pozor!

Flavonoidy jsou pro lidské tělo mimořádně důležité, protože pomáhají redukovat hladinu cholesterolu v krvi, uvolňovat cévy a zlepšovat krevní průtok. Díky tomu jsou všechny orgány a části těla lépe prokrveny a dokáží fungovat na 100%. Polyfenoly zase pozitivně ovlivňují lidský mozek a pomáhají předcházet neurodegenerativním chorobám. V neposlední řadě, kvalitní kakao obsahuje také poměrně vysoké procentuální zastoupení vlákniny, která podporuje činnost střev. A když už jsme u těch střev...
Inulin z agave pro lepší činnost střev

Inulin je vláknina, která slouží jako náhrada cukru pro diabetiky. Kromě své sladké chuti však přináší řadu dalších benefitů. Pozitivně ovlivňuje střevní mikroflóru, kterou stabilizuje a pomáhá tak zlepšit celkový proces trávení. Navíc urychluje vstřebávání vápníku do krve, čímž přispívá ke správnému vývoji kostí.

Cejlonská skořice a kokosový cukr – nejen pro chuť

Super Cacao Mix obsahuje cejlonskou skořici, která dotváří jeho výjimečnou chuť. V lidském těle však plní několik dalších úkolů. Například zpomaluje proces trávení, díky čemuž eliminuje prudké výkyvy hladiny glukózy v krvi. Navíc má antioxidační účinky, pomáhá tak imunitnímu systému vypořádat se se záněty, viry a bakteriemi.

Kokosový cukr s nízkým glykemickým indexem 35 dodává prášku Super Cacao Mix jemně sladkou chuť, ale nepřispívá k rapidnímu zvyšování hladiny glukózy v krvi. Na rozdíl od klasického cukru obsahuje více minerálů - zinek, železo, fosfor. Dokonce, naleznete v něm i určité procento vitamínu B1 a C!


Výjimečná houba Reishi

Na podporu pozitivních účinků na lidské zdraví je do produktu Super Cacao Mix přimíchán i přírodní výtažek z vzácné čínské houby Reishi, která je velmi oblíbená v lidovém léčitelství. Obsahuje širokou škálu bioaktivních molekul a esenciálních aminokyselin, které chrání buňky před oxidačním poškozením, posilují imunitu, zlepšují fungování jater a mají řadu dalších účinků!

Super Cacao Mix – když kakao není jen o chutia

Super Cacao Mix podle vaší chuti

Prášek Super Cacao Mix můžete použít k přípravě nápoje, tak, že jej smícháte s horkou vodou nebo mlékem. Aby se dokonale rozpustil a uvolnil svoji výjimečnou chuť, doporučujeme směs promíchat v mini mixéru. Nicméně, přidat jej můžete i do jiných nápojů nebo dokonce do jídel – jogurtů nebo kaší. To, jak si ho vychutnáte, je jen na vás. Super Cacao Mix seženete v našem e-shopu, tak nečekejte a vyzkoušejte si jeho výjimečnou chuť a pozitivní účinky na vlastní kůži!

Screenshot 2023-02-17 at 17-34-58 Superstrava BIO Super Cacao Mix 300g - Superstrava.cz - 100_ esenciální přírodní oleje a BIO potraviny

⇒ Doporučujeme: Super Cacao MIX ⇐