TORAF Nakličovací miska 1ks
Kód: 9380Související produkty
Detailní popis produktu
Změny v klíčících zrnech nastávají rychle, obsah vitamínů se mnohonásobně zvyšuje během několika dní. Takto vypěstované klíčky se mohou konzumovat v salátech, koktejlech a sendvičích. Můžeme je smíchat s tvarohem, natvrdo uvařenými vajíčky, máslem, majonézou a připravit desítky druhů past, přidat je do polévek, omáček, posypat jimi rýži, brambory a těstoviny. Jsou ideální do teplých jídel, kastrolů, pečiva, nádivek do palačinek a knedlíků. Měly by se přidávat do teplých jídel na konci vaření.
Názvy některých semen, ze kterých lze pěstovat klíčky: brokolice, zlatá fazole, pšenice, řeřicha, ředkev, hořčice, křen, sója, čočka, slunečnice, lněné semínko
Čerstvé klíčky obilovin, luštěnin a zeleniny mají výjimečnou nutriční hodnotu. Jsou bohaté na pro zdraví nejcennější složky: vitamíny A, B, C, E, H. Poskytují velké množství vápníku, železa, síry, hořčíku, draslíku, biotinu, zinku, selenu, ale také stopové prvky – lithium a chrom.
díky vysokému obsahu rostlinných bílkovin ovlivňují obnovu buněk a tkání
snížit hladinu cholesterolu v krvi
udržují zdravé srdce, nervy, kůži, krev a mozek
chránit tělo před anémií
prevenci a léčbu nachlazení
Díky množství draslíku zabraňují ochabování svalů a dokonce je zpevňují
odstranění problémů trávicího systému
regenerovat organismus a zvyšovat jeho imunitu
Věří se, že mají omlazující vlastnosti
příznivě působí na vlasy, zastavují plešatost, stimulují tvorbu vlasových folikulů
jsou ideální pro všechna ošetření
zeštíhlují a omlazují
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.