Blog, Strana 4

Laktobacily: Jaký význam mají pro zdraví?

V současnosti platí tvrzení, že ne všechny bakterie jsou zdraví škodlivé. Existují totiž i takové, k...

Konzumace banánů se vyplatí: Toto jsou nejčastější důvody

Mezi nejoblíbenější druhy ovoce patří banány. Jíst je můžete jen tak, popřípadě z nich můžete upéct ...

Řepkový vs. olivový olej: Který je z hlediska zdraví výhodnější?

Tak jako každý člověk, pravděpodobně i vy v kuchyni trávíte spoustu času. Jaké suroviny při vaření p...

Mikroživiny: Jejich charakteristika, funkce a výhody

Slyšeli jste někdy o mikroživinách? Pravděpodobně nejednou. Jedná se o skupinu látek, která se vyzna...

Jaké jsou největší benefity lososa? Tyto vás překvapí!

Ne nadarmo se říká, že konzumace ryb se vyplatí. Mezi nejchutnější potraviny tohoto druhu patří práv...

Jaké jsou výhody hořké čokolády? Toto jsou ty nejvýznamnější!

Čokoláda v současnosti patří mezi ty nejoblíbenější potraviny. Rozhodně se však není čemu divit. Lah...

Překyselení organismu: Jaké komplikace může způsobit?

Co se týče překyselení organismu, z dlouhodobého hlediska se může jednat o velmi vážný stav. Důsledk...

Užívání kolagenových doplňků a jeho největší výhody

Za nejhojnější protein v lidském těle se považuje kolagen. Ten má za úkol několik funkcí, bez kterýc...

Zinek: Vše, co potřebujete vědět

Mezi důležité živiny lidského těla patří také zinek. Tělo si jej neumí vyprodukovat samé a proto je ...

Top 6 potravin s nejvyšším obsahem živin

Ne nadarmo se říká, že odrážíte to, co přijímáte. To znamená, že pokud konzumujete nezdravé potravin...