Začněte svůj den s dávkou zdravé energie díky Super Chocolate!

Znáte to možná i vy. Ráno se vzbudíte a na to, abyste se dokázali stoprocentně soustředit na všechny povinnosti, které vás během dne čekají, potřebujete své tělo pořádně nabudit. Udělejte to zdravě a chutně! Produkt Super Chocolate vám nejenže dodá energii, navíc vašemu organismu zajistí příjem množství cenných vitamínů a minerálů!

Způsobů, jak nabudit organismus, je velmi mnoho. Většina z nich však kromě „nakopnutí“ mozku přináší i řadu negativních účinků. Vezměme si různé sladké nápoje, které sice jsou chutné, ale rapidně zvýší hladinu glukózy ve vaší krvi, což z dlouhodobého hlediska může vést k různým zdravotním problémům. Nemluvě o obsahu chemických přísad sloužících ke zlepšení chuti.

Super Chocolate je v tomto směru výjimkou. K dosažení unikátní chuti využívá stoprocentně přírodní výtažky, které kromě sladké chuti přinášejí také pozitivní účinky na organizmus. Jak je to možné? Takhle!
Pro milovníky chuti kakaa

O výjimečnou chuť Super Chocolate se stará čistě přírodní RAW kakao, které pochází od ověřených dodavatelů garantujících maximální kvalitu. Nicméně, není to jen o chuti. Kakao obsahuje řadu různých minerálů – draslík, zinek, měď, hořčík, vápník, sodík či mangan. Ty jsou důležité pro správné fungování jednotlivých orgánů a tkání v těle. Kromě toho však obsahuje jednu mimořádně důležitou skupinu látek – flavonoidy. Jejich účinky vás možná překvapí!

Flavonoidy z kakaa v první řadě pomáhají snižovat obsah nezdravého cholesterolu v krvi, čímž přímo snižují krevní tlak. Díky redukci obsahu cholesterolu v krvi přispívají k udržení zdravých a průchodných cév, čímž ovlivňují správné fungování celého organismu. Pozitivně působí i na samotné srdce. Kvalitní kakao obsahuje také polyfenoly, které snižují riziko neurodegenerativních chorob a podporují činnost mozku.

V neposlední řadě, kakao obsahuje řadu vlákniny. Ta má příznivý vliv na trávicí trakt, jelikož pomáhá udržet pravidelnost střevních pohybů. Navíc, kakao pozitivně ovlivňuje psychiku – zlepší vám náladu a pomůže zmírnit negativní pocity.

_b_4653blog_superchocolatea

Kokosový cukr a mléko

K dosažení výjimečných účinků Super Chocolate byl namísto klasického cukru použit kokosový. Jeho první výhoda spočívá již v samotné výrobě. Zatímco klasický cukr se vyrábí rafinací, při které se znečišťuje životní prostředí, produkce kokosového cukru rafinaci nevyžaduje. Zároveň kokosový cukr má nízký glykemický index – jen 35. Nezpůsobuje tak výrazné výkyvy hladiny cukru v krvi jako klasický cukr. Ve srovnání s klasickým cukrem obsahuje více minerálů.

Prášek z kokosového mléka má také řadu pozitivních účinků. Obsahuje poměrně velké množství kalorií, dokažte tak „ošidit“ mozek a vyvolat pocit sytosti. Oblíbené je také u lidí, kteří se snaží zhubnout a potřebují omezit hlad. Kokosové mléko obsahuje vitamíny C, E, K, kyselinu listovou a také několik cenných minerálů. Má nízký glykemický index, urychluje metabolismus, má antioxidační účinky a pomáhá zlepšit kvalitu vlasů.

superstrava_super_chocolate_fb_ads

Cenný bonus – BIO Lucuma

Super Chocolate obsahuje výtažky z Lucumy – ovoce, které je uznáváno pro jeho výjimečné účinky na lidské zdraví. Obsahuje až 14 stopových prvků a vyznačuje se vysokým obsahem beta-karotenu. Pomáhá stabilizovat hladinu cukru, je přirozeným zdrojem vlákniny a antioxidantů, které posilují imunitu a pomáhají eliminovat škodlivé procesy v organizmu.

Prášek Super Chocolate můžete využít pro nekonečné množství různých způsobů. Umíte ho smíchat s horkou vodou nebo mlékem a vyrobit si tak chutný nápoj. Nebo ho přidejte do jogurtu či kaše. Kromě toho, že vás potěší výjimečnou chutí, zároveň nabudí vaše tělo a dodá mu potřebné vitamíny a minerály. Tak neváhejte a vyzkoušejte si Super Chocolate i vy!