Chcete zlepšit stav vašich vlasů? Na toto byste neměli zapomínat!

I vy máte pocit, že vaše vlasy jsou jako bez života? V tom případě byste to měli změnit! Řešení je mnoho, ale budete potřebovat zejména hodně trpělivosti a odhodlání. Abychom vám to usnadnili, přinášíme vám doporučení, která jednoduše stojí za pozornost! Tak, pojďme se na to společně podívat.

Roztřepené, suché a jako bez života. Takové jsou vlasy má, bohužel, velká část populace. Setkali jste se s tímto problémem i vy? Pokud ano, určitě oceníte tipy, co dělat se suchými a roztřepenými vlasy, případně jak zlepšit jejich celkový stav. Přece jen, každý z nás touží po krásných, zdravých a zářivých vlasech, bez jakéhokoli poškození.

Nezapomínejte: Důvodů, proč se vlasy poškodí je hned několik. Mohou být za tím i přidružená onemocnění, případně genetická predispozice nebo nesprávná péče. Vždy byste tak měli předem nalézt příčinu zhoršení stavu vašich vlasů a až tak tento problém řešit. Bude to efektivnější a rychlejší, přičemž se výsledky dosáhnou výrazně dříve.

Chcete zlepšiť stav vašich vlasov Na toto by ste nemali zabúdaťas

Používejte vhodné přípravky

Chcete-li mít zdravé a krásné vlasy, měli byste investovat do vyšší kvality vlasových přípravků. Při koupi šamponu, kondicionéru nebo masky přihlížejte zejména ke složení. To by mělo sestávat výlučně z přírodních látek, bez jakýchkoli chemických přísad. Také se zaměřte na účel daného produktu. Některé jsou totiž vhodné na kudrnaté, jiné na rovné či barvené vlasy. I od toho se odvíjí používání těchto přípravků.

Doplňky stravy nejsou na škodu

Pravděpodobně jste už nejednou zachytili, že v dnešní době se vyrábějí výživové doplňky, které jsou určeny přímo k podpoře růstu a zdraví vlasů. Nicméně, opět byste se při jejich výběru měli zaměřit zejména na složení a účel.

Výborným řešením je v tomto případě produkt s názvem Hair Woman Compex. Tento doplněk stravy je vhodný kromě podpory zdraví vlasů i pro zlepšení stavu nehtů a pokožky.

Screenshot 2024-01-13 at 19-55-06 Nanovitae HAIR WOMAN COMPLEX 80 kapslí - Superstrava.cz - 100_ esenciální přírodní oleje a BIO potraviny
⇒ Doporučujeme: HAIR WOMAN COMPLEX


Klíčem k úspěchu je správná péče

Samozřejmě, pokud chcete mít vlasy zdravé, lesklé a plné života, měli byste o ně pečlivě pečovat. Kromě užívání vhodných přípravků a doplňků je klíčem k úspěchu také správná péče v podobě mytí vlasů. Měli byste se vyhnout příliš častému mytí a následnému sušení ve formě tření ručníkem.

Korunu krásy si umývejte maximálně 2 – 3 krát do týdne. Co se týče sušení, používejte fén na nejnižším stupni spolu s kartáčem. Je totiž dokázáno, že pokud byste své vlasy nechali vysušit volně nebo v ručníku, mohli by se ještě více polámat.

I podstřižení má smysl

Asi i vy znáte ten pocit, kdy toužíte po co nejdelších vlasech a nechcete se dát podstřihnout. To je ovšem chyba. Dlouhých vlasů dosáhnete jen takovým způsobem, že je dáte alespoň jednou za tři měsíce podstřihnout. Obnoví se tím jejich růst a podpoří to jejich regeneraci. Díky tomu budou vaše vlasy růst jako z vody. Nemusíte si dát podstřihnout 20 cm, postačí, pokud to bude 1 – 2 cm z celé délky a problém je vyřešen.

Chcete zlepšiť stav vašich vlasov Na toto by ste nemali zabúdaťbs

Skvělou volbou jsou také různé vyživovací kúry na vlasy. Například, keratinová nebo botoxová procedura. Tyto kúry obsahují přírodní složky, které vlasy pro jejich zdravý vzhled potřebují. Díky tomu budou oživeny a vydrží vám v krásném stavu jako od kadeřníka i několik měsíců. Potom můžete proceduru opět zopakovat, určitě se to vyplatí.

Naše rada: Všechny vlasové procedury byste měli podstoupit přímo u kadeřníka. Přece jen, specialista nejlépe ví, co vašim vlasům prospěje a jak má při dané kúře postupovat. Proto neváhejte investovat do vyšší kvality a do ničeho se raději nepouštějte na vlastní pěst.