Trápí vás plynatost a nadýmání? Toto zaručeně zabere i u vás!

Trávicí potíže spojené s nadýmáním a nadýmáním neznačí nic dobrého. Samozřejmě, občas se stane každému, že ho nadýmá. Nicméně, pokud tento stav u vás přetrvává po delší dobu, pravděpodobně se jedná o nějaký zdravotní problém, který je třeba vyřešit! My jsme si pro vás připravili doporučení, jak vyřešit neustálé nadýmání a nadýmání.

Obecně platí, že nadýmání a plynatost je stav, při kterém se ve střevech a žaludku hromadí plyny ve vysoké míře. Jedná se o poměrně nepříjemný problém, který je třeba řešit co nejdříve.

Samozřejmě, v současné době jsou prodávány také různé léky. Ty jsou určeny přímo ke zmírnění nadýmání a plynatosti. Počítejte však s tím, že takové léky jsou často nabité látkami, které zase škodí ostatním orgánům. Bez chemie to prostě nejde. Nicméně, plynatost a nadýmání je stav, který lze řešit i přirozenou cestou. Jak na to?

Nezapomínejte: Mnozí lidé mají v tendenci plynatost a nadýmání podceňovat. To rozhodně není správné! Pokud se u vás tento stav projevuje často a po dlouhou dobu, může jít io závažnější onemocnění. Proto se neváhejte poradit s vaším ošetřujícím lékařem.

Problém může být ve stravě

Existuje mnoho druhů potravin, které zvyšují plynatost a nadýmání. Například může jít o brokolici, luštěniny, cibuli, zelí, špenát, okurky či dokonce sladkosti. Pokud konzumujete takové potraviny ve vyšším množství, plynatost a nadýmání tak u vás může být každodenně.

Jde sice o zdravé potraviny, ale musíte počítat s tím, že způsobují tento zdravotní problém. Proto doporučujeme omezit konzumaci potravin tohoto typu, případně je jíst v menším množství a ne tak často.

Trápi vás plynatosť a nafukovanie Toto zaručene zaberie aj u vásas

Nemáte alergii?

Mnoha lidem zjistili intoleranci na laktózu takovým způsobem, že je dlouhodobě trápilo nadýmání a plynatost. Po konzumaci jistých potravin měli prostě takový problém pravidelně. Proto je možné, že i vy máte intoleranci na laktózu.

Nemusíte se však ničeho bát. Potřebné bude jen vyřazení potravin obsahujících mléko. Uvidíte, že se i vám potom uleví a žádné trávicí potíže vás už nezastihnou. Samozřejmě, alergie může být také na jiné druhy potravin. Proto si to neváhejte vysledovat a pokud se po určitém typu produktů budete cítit špatně, určitě řešte tento problém co nejdříve.

Více se hýbejte

Je pochopitelné, že pokud celý den přeležíte nebo přesedíte před televizí, vaše střeva nebudou pracovat správně. Proto byste měli do své denní rutiny zařadit fyzickou aktivitu. Neváhejte se jít přejít do přírody, případně si zaběhat nebo se zúčastnit skupinového cvičení. Denně byste měli projít alespoň minimální počet kroků. Uvidíte, že když se začnete více hýbat, váš trávicí systém a funkce s ním spojené budou opět v pořádku.

Trápi vás plynatosť a nafukovanie Toto zaručene zaberie aj u vásbs

Užívejte výživové doplňky

Nemusíte brát léky na to, abyste se zbavili plynatosti a nadýmání. Pro začátek vás postačí také kvalitní výživové doplňky. Například Digestive fiber Complex, který obsahuje složky podporující trávicí funkce. Je výživou pro prospěšné bakterie ve střevech a zároveň napomáhá iv jiných oblastech.

Dokáže snížit hladinu cukru v krvi a slouží také jako prevence různých onemocnění. Důležité si je zapamatovat, že se jedná pouze o výživový doplněk a nenahrazuje pestrou stravu. Pokud na sobě nebudete pociťovat změny k lepšímu, konzultujte to s lékařem.
Pijte dostatek vody

Denně byste měli vypít 2 – 3 litry čisté vody. Toto množství je pro správné fungování nezbytné. Pokud nebudete pít dostatek tekutin, může dojít ke zhoršení trávicích funkcí ve vašem těle. Proto si na to dávejte velký pozor. Dehydratace organizmu je totiž poměrně závažný problém a může způsobit i další zdravotní komplikace.

4593_super-masticha-pro-pre-web-360-800x6000000
⇒ Doporučujeme: Masticha Probiotics & Prebiotics ⇐