Jak vám přípravek Super Detox pomůže žít zdravěji a bez omezení?

Určitě to znáte i vy. Někdy zažíváte období, kdy vás neustále trápí trávicí problémy.

Nemáte energii, necítíte se dobře ve své kůži. Právě toto jsou jasné signály toho, že vaše tělo potřebuje kvalitní detox. Proč se při kompletní detoxikaci těla vyplatí spolehnout na přípravek Super Detox?

Detoxikace organismu je často podceňována. Mnoha lidem dokonce slovo detox téměř nic neříká. Když se u nich začnou projevovat problémy s trávením a začnou být častěji nemocní, hned se začnou přecpávat různými léky plnými chemikálií. Tyto léky sice mohou dočasně vyřešit jejich hlavní zdravotní problém, ale jejich tělo začne trpět ještě více, protože se musí vypořádat s další chemií. A tak se problémy postupně nabalují, až se člověk ocitne v situaci, kdy jeho tělo postupně přestává plnit své úkoly. Každý den je následně plný utrpení a odpírání věcí, které máte rádi. Odpovězte si sami - chcete se dostat do takové situace?

Jednoduchou prevencí, jak svůj organismus udržíte vždy ve 100% kondici, je právě pravidelná detoxikace. Ta je v dnešní době důležitější než kdykoli předtím.

Víte, co jíte?

Dnešní doba je rychlá. Jen málokdo z nás má čas každý den vařit kvalitní jídla s vysokou nutriční hodnotou a zamýšlet se nad tím, co přijímá do svého organismu. Nejednou jíme různé polotovary, stravujeme se v provozech rychlého občerstvení, jídlo konzumujeme rychle a nepřemýšlíme nad jeho složením. To není nic neobvyklého, ale právě takový životní styl se podepisuje pod rychlejší „zanášení“ organismu různými chemikáliemi a nežádoucími látkami.

Nemluvě o léčivech. Dnes už existuje lék na jakýkoli problém a místo toho, abychom hledali přírodní cesty řešení některých problémů, hned saháme po lécích založených na chemických sloučeninách. I tyto léky přispívají k ukládání toxinů a těžkých kovů v různých částech organismu. Přestože vliv nežádoucích látek z potravin, léků a nápojů se neprojeví ihned, po několika týdnech už můžete pociťovat různé trávicí potíže, slabší imunitu či méně energie. Tehdy víte, že váš organismus má dost a potřebuje kvalitní detox. A právě v takovém případě byste měli sáhnout po přípravku Super Detox.

Super Detox a jeho účinné přírodní složky

Detoxikace organismu by měla probíhat přirozenou cestou, tedy díky výživným látkám z přírodních zdrojů. Tohoto pravidla se drží i přípravek Super Detox, který je založen na 5 přírodních výtažcích vytvářejících dokonalou kombinaci pro účinnou detoxikaci organismu. Vzájemně se doplňují a jejich účinky na vaše tělo začnete pociťovat velmi rychle. Pojďme si jednotlivé „zázračné“ přírodní výtažky představit.

detox_etarget

Ostropestřec mariánský

Tato rostlinka na první pohled vypadá jako nezajímavý bodlák, ve skutečnosti je však velmi důležitá. Její semena, listy a plody totiž obsahují dvě mimořádně cenné látky – silymarin a flavonoidy, které jsou důležité pro regeneraci a výživu jater.

Játra se často označují jako čistička organismu. Končí zde všechny jedy, chemikálie, těžké kovy a jiné toxiny, které jsou pro tělo nebezpečné a nedokáže je zpracovat. Pokud játra pravidelně neregenerujete a nezásobujete potřebnými živinami, toxiny se v ní začnou hromadit, až postupně játra nedokáže plnit své úkoly a mohou dojít k jejímu trvalému poškození. To rozhodně nechcete.

Silymarin a flavonoidy z výtažků ostropestřce pomáhají eliminovat a odbourávat toxiny v játrech. Zároveň játra vyživují, aby dokázala pracovat rychleji a efektivněji. Kromě silymarinu a flavonoidů obsahují výtažky z ostropestřce i různé bílkoviny, minerály, vitamíny a aminokyseliny, které nejen vyživují játra, ale pomáhají i v jiných částech organismu.

 pestrec_marianskycz

Inulín

Inulin je oligosacharid, který se ve střevech rozpouští a chová se jako vláknina. Tvoří jej zejména fruktóza, která má minimální kalorickou hodnotu a nezvyšuje hladinu glukózy v krvi, jedná se tak o zdravý a bezpečný cukr, který často využívají lidé s cukrovkou. Jaký je však jeho přínos v detoxikaci organismu?

V první řadě Inulín vyživuje střevní bakterie, díky čemuž pomáhá budovat zdravou a funkční střevní mikroflóru. Tím přímo snižuje riziko rakoviny tlustého střeva. Navíc usnadňuje vstřebávání vápníku a optimalizuje proces trávení. Inulin vyvolává pocit sytosti žaludku, čímž zamezuje přejídání se, které je také příčinou různých trávicích problémů.

Psyllium

Žádný strach, Psyllium není označení žádné chemické přísady. V naší řeči je Psyllium jitrocel indický, jehož výtažky jsou mimořádně bohaté na vlákninu. 100 gramů výtažků ze jitrocelu obsahuje až 70 gramů vlákniny. Ta je kriticky důležitá pro zachování zdravé střevní mikroflóry.

Říká se, že lidské tělo je tak zdravé, jak zdravá jsou střeva. A toto tvrzení je nepochybně pravdivé, protože až 80 % lidské imunity pramení právě ze zdravých střev. Péče o střevní mikroflóru byste tak rozhodně neměli zanedbávat. Právě Psyllium zaručuje, že Super Detox je bohatý na vlákninu a dokáže tak účinně regenerovat a posilovat střevní mikroflóru.

psylliumcz

Skořice cejlonská

Skořice má širokospektré medicínské využití. Kromě toho, že snižuje srážlivost krve, přináší také cenné antibakteriální účinky. Tedy pomáhá eliminovat nežádoucí bakterie a houby, které se často vytvářejí právě v trávicím systému. Zvyšuje tak celkovou imunitu organismu a pomáhá předcházet trávicím obtížím.

Druhým významným benefitem skořice cejlonské je její vliv na rychlost vyprazdňování žaludku. Skořice zpomaluje vyprazdňování žaludku, díky čemuž přispívá k funkčnějšímu trávení a zároveň optimalizuje i hladinu glukózy v krvi. Jelikož trávení probíhá pomaleji, glukóza se do krve dostává postupně a nehrozí tak velké výkyvy, které jsou ze zdravotního hlediska nežádoucí.

skorica_cejlonskacz

Triphala

Slovo Triphala v překladu znamená „tři ovoce“. Triphala je označením pro účinnou kombinaci výtažků ze tří bylin - Haritaki (Terminalia chebula), Amalaki (Emblica officinalis) a Bahera (Terminalia bellerica). Kombinace těchto bylin se pro medicínské účely používá již od roku 5000 př. n.l., takže je léty ověřena a přináší významné účinky při detoxikaci organismu.

Výtažky z Haritaki pomáhají při zácpě. Působí jemně, tedy nevyvolávají průjem, ale zároveň účinně pročistí trávicí systém od nahromaděných nánosů a posilují střeva. Navíc pomohou snížit hladinu cholesterolu. Výtažky z Amalaki jsou zase zdrojem mnoha vitamínů a minerálů (zejména vápníku), plus, pomáhají eliminovat těžké kovy a toxiny. Bahera také pomáhá při zácpě, ale i při překyselení organismu, díky čemuž navrátí trávicímu systému rovnováhu.

triphalacz

Triphala

Slovo Triphala v překladu znamená „tři ovoce“. Triphala je označením pro účinnou kombinaci výtažků ze tří bylin – Haritaki (Terminalia chebula), Amalaki (Emblica officinalis) a Bahera (Terminalia bellerica). Kombinace těchto bylin se pro medicínské účely používá již od roku 5000 př. n.l., takže je léty ověřena a přináší významné účinky při detoxikaci organismu.

Výtažky z Haritaki pomáhají při zácpě. Působí jemně, tedy nevyvolávají průjem, ale zároveň účinně pročistí trávicí systém od nahromaděných nánosů a posilují střeva. Navíc pomůžou snížit hladinu cholesterolu. Výtažky z Amalaki jsou zase zdrojem mnoha vitamínů a minerálů (zejména vápníku), plus, pomáhají eliminovat těžké kovy a toxiny. Bahera také pomáhá při zácpě, ale i při překyselení organismu, díky čemuž navrátí trávicímu systému rovnováhu.

Screenshot 2022-11-17 at 08-05-02 2 1 zadarmo Superstrava Super Detox 300g - Superstrava.sk - staráme sa o Vaše zdravie

⇒ Doporučujeme: Super DETOX ⇐